Thankyou.

Tack My, som designat min blogg så fin :)
En annan har inte tålamod för sådant, du gör det bra!
Puss till dig. Miss you darling....



Jag och Patrik har hittat den bästa sidan här på internet, check it out: http://www.maxiyatzy.com/ ;)
Nu blir det dusch och mys, adios!

Love story.

Eftersom man har mkt tid över till allt möjligt när man är hemma och är sjuk så tänkte jag därför passa på med ett rejält inlägg. Och inte vilket inlägg som helst - utan ett inlägg tillägnat till Patrik. En liten historia om hur det gick till när vi träffades.....

Svårt och veta vart man ska börja.. eller snarare hur. Jag gör ett tappert försök! :)

Ja, det hela började det bästa året någonsin, 2008. Strax efter att jag fyllt 22 år började jag efter många "om och men" på Online, telemarketing där systeryster Marie jobbar som rekryteringsansvarig. Det här var då i början på Mars. Eftersom jag pluggade vid den här tiden var det enbart "extra" jobb som gällde, hoppade in några timmar per vecka för att få sig lite extra cash i fickan. Någon vecka efter att jag börjat jobba där var det anordnat en personalfest med tema "Studio 54", jag kom så väl ihåg att jag var så fruktansvärt otaggad denna kväll till fest men Marie lyckades ändå övertala mig om att gå dit, så på eftermiddagen innan festens start drog vi till Myrorna för att försöka hitta klädsel till kvällen.
Väl där inne på myrorna, för första gången, fick jag då syn på denna oerhört snygga människa. Patrik. Han och två kollegor var där i samma syfte, för att hitta en outfit tills kvällens glitter och glamour.
Min tanke då var inte så stor.. - En snygg kille ;)

Under kvällen på festen fick jag då återigen syn på honom, dock i en knallgrön peruk! haha.
Jag blev ganska full den kvällen, i och med att jag inte alls var taggad som sagt (Och jag har en tendens av att dricka ytterligare någon öl i syfte med att få lite mer "go" i mig själv :P) så kvällen slutade iaf med att vi två dansade till en tryckare. Och även en och annan kommentar till varandra som "Fan vad snygg du är"... Haha, kul att tänka tillbaka!

Med lite fylle-ångest dagen därpå forsatte jag plugg och jobbet på sidan om. Visste dock inte att Patrik var coach på jobbet heller, men det fick jag ganska snart bekräftat.
Gången därpå, var det middag på Plaza för bl.a cheferna på jobbet, och jag hängde då med Marie dit. Självklart var Patrik med då också... och kvällen slutade faktiskt med att jag, Patrik, Evelina och David hamnade på efterfest hemma hos Patrik. Ända fram tills 6 på morgonen då jag kände mig tvungen att åka hem. Under kvällen blev det några kramar, men inte mer än så. Han bad mig ringa dagen efter så han gav mig sitt telefon nummer... Men som väntat vågade jag förstås inte ringa. Men jag kunde ändå inte riktigt släppa tanken på honom så jag bestämde mig då för att istället skiva ett sms.

Dock hade jag då slarvat bort hans nummer, så jag kollade upp det på Hitta.se, och drog sedan iväg ett sms. Vill dock påpeka att det var ett mkt oskyldigt sådant, i stil som "Hur har kvällen varit?" Skrev några sms fram och tillbaka och spänningen ökade. Framförallt när jag sedan skulle bege mig till jobbet då jag visste att han skulle vara där..
Ett sms som jag mkt väl kommer ihåg var när jag skrev "Du spökar i mina tankar", och svaret jag fick var "det är ömsesidigt". Kan inte beskriva lyckan när jag fick tillbaka det svaret. :) :) En lättnad om att båda kände samma sak.

Vi forstsatte vårat sms:ande och varje helg blev det fest, enbart för att få träffa varandra.
Och slutligen började vi dessutom träffas under vardagarna efter arbetstid. Och allt var mycket hemligt, alla vet ju hur det är att "chefer" träffar sina anställda :P haha.


♥ Men trots allt, så sitter jag nu här idag - Världens lyckligaste tjej - sambo och fästmö till världens mest underbaraste kille - Per Patrik Kernell. ♥  Älskar dig så inga ord kan beskriva, du är han som fångat mitt hjärta och jag vill för all framtid leva mitt liv med dig. Har alltid så roligt ihop med dig ♥



Feber och nackspärr :(

Fan vilket slut på sin födelsedag.. blev helt slut i kroppen, känns som feber.
Och på det vaknade men dessutom med världens smärta i nacken imorse. Kan inte röra den åt ena hållet, sjukt jobbigt. Och ont gör det! Hoppas det försvinner snart, väntar på att få massage när Patrik slutar jobbet i hopp om bättring.
Febern sitter fortfarande i... fryser och svettas emellanåt.

Jaja, finns inte så mkt att göra. Bara jobba på tillfrisknande!

Nu ska jag spela lite Yatzy.

Happy Birthday!

To me... happy birthday to me :)
haha.

Nu ska det ätas smörgåstårta! Mums, det finns fan inge godare!
Fick en jätte fin present av älsklingen, han har bokat "red and black" relaxavdelnigen så på fre ska vi dit och myyysa :)

Jaaa.. det här var tider. Ung och kry! :P


Moviestars.

Haha. Vet inte om jag nämnde det tidigare, men när vi var på väg till Schweiz väntanades på Arlanda blev vi intervjuade av TV3. Så håll utkik efter oss :P

"Stockholm-Arlanda" - en ny teveserie om människorna på flygplatsen

I vår börjar TV3 sända "Stockholm-Arlanda", en så kallad arbetsplatsdokumentär som följer några av Arlandas färgstarka personligheter i deras arbete bakom kulisserna på Sveriges största flygplats.

Nu börjar Titan Television spela in avsnitt för teveserien "Stockholm-Arlanda" som ska sändas på TV3 i vår. Filmteamen kommer att synas runt om på flygplatsen då de följer några huvudkaraktärer i deras arbete på Arlanda. Inspelningen pågår till 31 mars.

- Syftet med serien är att visa att det funkar, och hur det funkar, på Sveriges största flygplats. Fokus ligger på personalens vardagliga arbete som skildras utan inblandning av filmteamen. Tittaren får komma in bakom kulisserna på Arlanda genom att följa flera olika funktioner som får flygplatsdriften att fungera. Filminspelningen ska ske på ett sådant sätt att varken Arlandas verksamhet påverkas eller säkerheten äventyras, säger Jan Lindqvist, informationschef LFV Arlanda.

Föregångare till "Stockholm-Arlanda" är arbetsplatsdokumentären "Sjukhuset", som också produceras av Titan och visas på TV3.

- Titan Television är verkligen glad att vi nu har avtalet på plats och kan komma igång med inspelningarna. Stockolm - Arlanda är ju en fantastisk arbetsplats som de flesta svenskar passerar igenom och intresset för Arlanda är stort. Vi ser fram emot att få producera serien från Sveriges största och viktigaste knutpunkt där så många människor tillsammans får allt att fungera, säger Thomas Hedberg, vd Titan Television.

På Arlanda arbetar 15 000 personer i 250 olika företag. Varje företag och flygbolag på flygplatsen avgör själva om man vill delta i teveserien.


Badkar!

Vi har bestämt oss.. Nu ska vi fan skaffa ett badkar.

Vi har helt enkelt blivit för stora för handfatet....



:)

Lyckad.

Lyckad helg, blev en två-dagars. Haha och vi som skulle vara lugna :)
Men självklart firade vi när vi äntligen fått våra ringar. Underbar känsla att ha den på fingret.
Åt god middag ute, sedan blev det vin och öl-drickande här hemma, och sedan Invito.

Lördagen likaså, jag emma patrik och magnus drog på invito och hade det trevligt. Så efter denna helg är man helt utmattad.
Och jag har fått shoppa lite, yes. alltid kul :)

Väskan och skorna fyndade jag, dessutom en grymt snygg kavaj och en tröja. Mycket nöjd!
Dom här skorna har jag också införskaffat mig, men de ska inte användas förrän på Maries bröllop:

Ett par som jag verkligen vill ha men inte kan få tag på ser ut såhär, från Bianco



sen finns dom här på H&M:s hemsida men än så länge går dom tydligen inte att beställa... hmpf.



Nu ska jag göra min FÄSTMAN sällskap i sängen, där han ligger och kikar på Beck.
Underbart att få lägga sig och vila kroppen. Sedan väntar en veckas arbete.


JAAAAAAAAAAAA!

Ringarna är nu klara, så nu ska jag och Patrik gå och hämta dem :)
LYCKLIGAST I VÄRLDEN.

Förlåt kära läsare..

Har inte orkat uppdatera mig speciellt mycket på sistione.
Fick faktiskt klagomål om det igår, haha.
-Shame on me! Bättring ska det bli (?)

Till en rolig sak, jag dör verkligen varje gång jag ser detta klipp; http://www.youtube.com/watch?v=4XAJFN9xAyI&feature=related :) :) :)

Vistelsen i Schweiz var mycket trevlig. Hade en underbar vecka där. Blev aningen bortskämd av mamma men det måste man få bli ibland, inte sant?
Drack öl varje dag vi var där med, haha. Men är det semester så är det!
När vi var på arlanda väntandes (i 7,5 timmar!) blev vi dessutom intervjuade av TV3, haha. Ett program som tar sin start nu i Februari. Så det ska vi lätt följa, pinsamt värre. Satt och spelade yatzy framför kamera teamet - mer än så säger jag inte men som sagt, piiiinsamt! moahaha!


Shopping blev det, och god mat. Både jag och Patrik fyndade rejält. Längesen man shoppade så det kändes riktigt bra!

Mer än bara bra..


Har dessutom ÄNTLIGEN beställt våra förlovningsringar så vi tror att de kommer imorgon, känns hur underbart som helst. Förväntansfull! :) Så om de kommer imorgon ska vi definitivt fira detta. Middag på någon fin resturang, och sedan bara rå om varandra. Har dessutom tänkt att hyra en Relaxavdelning någon dag nu snart. http://www.redandblack.nu/redblack.swf Lovely!





En lugn helg med andra ord, däremot blir det fest helgen efter då jag och Emma ska ha en födelsedagsfest tillsammans, yippie. Som i gamla dagar emma :) småttingarna.
Har då också bokat sminkning på make up store (dock fanns det endast en tid den dagen, redan kl 11) Men det blir bra ändå. Kul att passa på att förbruka sminkningen när det är ett speciellt tillfälle. Det får jag tacka syster Mickis för!

Just nu sitter jag och skriver blogg, medan min kära sambo står och färgar mitt hår. Rolig syn :p Men han är snäll, hoppas bara på att resultatet blir lika positivt.. Hmm?

Just ja, inte den här helgen men nästa, under fre-lörd får vi besök av patriks moster med familj. Blir trevligt!

Vad mer har jag att tillägga? Känns som att jag missat något viktigt.
Jag har väl sagt att Emma numera är tillbaka i Umeå/Vännäs!? Yipppppiiiiie ;)
Hon sov här inatt, hon och Mickan fick dela broderligt på soffan. Tur att den är stoooor.



Måste gå till toan nu och tvätta bort alla mörka fläckar i ansiktet, annars blir det jobbigt imorgon.
Bye for now.


RSS 2.0