Moviestars.

Haha. Vet inte om jag nämnde det tidigare, men när vi var på väg till Schweiz väntanades på Arlanda blev vi intervjuade av TV3. Så håll utkik efter oss :P

"Stockholm-Arlanda" - en ny teveserie om människorna på flygplatsen

I vår börjar TV3 sända "Stockholm-Arlanda", en så kallad arbetsplatsdokumentär som följer några av Arlandas färgstarka personligheter i deras arbete bakom kulisserna på Sveriges största flygplats.

Nu börjar Titan Television spela in avsnitt för teveserien "Stockholm-Arlanda" som ska sändas på TV3 i vår. Filmteamen kommer att synas runt om på flygplatsen då de följer några huvudkaraktärer i deras arbete på Arlanda. Inspelningen pågår till 31 mars.

- Syftet med serien är att visa att det funkar, och hur det funkar, på Sveriges största flygplats. Fokus ligger på personalens vardagliga arbete som skildras utan inblandning av filmteamen. Tittaren får komma in bakom kulisserna på Arlanda genom att följa flera olika funktioner som får flygplatsdriften att fungera. Filminspelningen ska ske på ett sådant sätt att varken Arlandas verksamhet påverkas eller säkerheten äventyras, säger Jan Lindqvist, informationschef LFV Arlanda.

Föregångare till "Stockholm-Arlanda" är arbetsplatsdokumentären "Sjukhuset", som också produceras av Titan och visas på TV3.

- Titan Television är verkligen glad att vi nu har avtalet på plats och kan komma igång med inspelningarna. Stockolm - Arlanda är ju en fantastisk arbetsplats som de flesta svenskar passerar igenom och intresset för Arlanda är stort. Vi ser fram emot att få producera serien från Sveriges största och viktigaste knutpunkt där så många människor tillsammans får allt att fungera, säger Thomas Hedberg, vd Titan Television.

På Arlanda arbetar 15 000 personer i 250 olika företag. Varje företag och flygbolag på flygplatsen avgör själva om man vill delta i teveserien.


Kommentarer
Postat av: Sofia

Gud vad kul, kandis-mallan! :) Hoppas jag hinner hem och se om ni ar med. Hoppas fodesledagen blir alldeles underbar! Puss o kram

2009-02-22 @ 10:09:12
URL: http://sofiawesth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0