Inte kul alls.

Usch vad less jag är - inge roligt att inte kunna göra ett enda skit!
I väntan på att jag ska få gipsa foten imorgon har jag nu ända sen i söndags då jag fick komma hem från sjukan bara gått och väntat - Eh, njae. Inte ordagrant "gått" och väntat, snarare legat och väntat.
Att det ska ta en hel vecka för sjukhuset att ordna någon som kan gipsa en fot är rent ut sagt bara för jävligt.
Jag klagade ordentligt på personalen där men de kunde ändå inget göra påstod de. usch!
Jaja, som tur var är det iaf dags imrogon bitti klockan 9 för mig att få det där gipset. Då ska det sitta på i 6 veckor framöver. Jag vill inte! Känns inte roligt alls, hoppa omkring på kryckor så pass länge.
Men man ska väl vara glad att det inte var värre än så iaf, man får se det så - från den positiva sidan.



Dock kom det lite olägligt nu men tanke på flytt och grejer. Kan ju inte hjälpa till att flytta direkt. Det värsta är att vi nu ska bo längst upp, tror det var fjärde våningen. Inte roligt att ta sig upp och ner där varje dag. Kommer sluta med att jag ramlar och slår ihjäl mig helt och hållet i dom där trapporna. Nä, jag får helt enkelt ta det försiktigt.
Men jag ser hursomhelst mycket, mycket fram emot att få flytta! Ska bli underbart att få större! :)
Nu bor vi ju i hans lilla etta på 30 kvadrat, haha, inte mycket att hurra för direkt. Men det funkar iaf tills vidare. Nu är det som sagt inte länge kvar tills flytten äger rum. Planerat datum är egentligen den sista september men nu ser det ut som att vi kan flytta in redan om ca 2 veckor. Och det hoppas jag på - ju fortare, desto bättre!



Äntligen ska man få komma på plats, packa upp sina grejer, (alla grejer) och göra i ordning.
Vi ska dessutom köpa en hel del nya möbler. Soffa, sängram, soffbord, matbord och stolar, tv bänk, bäddsoffa och lite annat smått och gott som kommer behövas. Dyrt kommer det definitivt att bli, men vi får ta en sak i sänder. Avbetalning funkar ju alltid. Blir en trip till ikea iaf, det er ju ett måste! Är såååå glad att jag träffat Patrik, han får mig verkligen att må bra, känna mig speciell, och jag är så kär i honom. Obeskrivligt!




Tror att jag ska börja jobba på måndag iaf, blir tokig av att bara sitta hemma här själv. Och pengar måste jag dessutom ha så... Jag har inte så mycket andra val. Tur jag har ett "icke-ansträngande-jobb" när det gäller rörliga delen.
Så det ska nog fungera bra.


Nä nu ska jag lägga mig i sängen, låta foten ligga i högläge och kika på "Lady och Lufsen", en gammal klassiker. Pappa har varit så snäll och bränt några disney filmer som passar bra nu när man är sjukskriven och bara är hemma.
Ha en trevlig dag allesammans.







Kommentarer
Postat av: Emma

Jag vill också se Disney!

2008-09-11 @ 22:48:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0